Відома українська телеведуча Леся Нікітюк засмутила фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай, Берліні та Єгипті, а по приїзду в Київ потрапила в лікарню. Так, артистка виставила кілька кадрів в Сторіс, показавши руку з крапельницею.

"Не знаю, що за нісенітниця відбувається. Але знаю точно одне. Хороших людей так просто не зламати", - поділилася емоціями Нікітюк. Також в коротенькому ролику Леся пояснила, чому потрапила на лікарняне ліжко: "Я не знаю, така ситуація, що ніхто не знає. У мене просто погане самопочуття. Можливо щось з імунітетом. Але мене прокапають кілька днів і все буде ок". Можливо, оргазізм знаменитості просто не витримав різкої зміни температури, тож шанувальникам залишається лише побажати артистці якнайшвидшого одужання.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще