Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook. Нещодавно знаменитість виставила ніжне чорно-біле фото, граючи на фортепіано. Так, артистка представила уривок з власної книги з лаконічною назвою "Про любов" і заінтригувала прихильників, адже дуже яскраво описала суїцид героїні.

"Оля Фреймут «Сорренто», фрагмент з книги «Про любов». Її тіло лежало на набережній Сорренто. Панна пішла з цього світу через вікно старовинного готелю – так швидше покидати багатоповерхову самотність.
Гості готелю якраз сходилися на снідання. Вона впала під балконом ресторану. Ці ж люди високо не падали, хіба в Куршевелі на лижах. Але щоб так – невідворотно?
Добре видно око розчахнутого вікна, його останній благальний погляд. Висока дама з розпашілими від надмірного макіяжу щоками жувала круасан і запивала кавою:
– Може, лунатичка? Хотіла у вбиральню, а поталанила у вікно? Така гарна не могла це зробити безпричинно. У неї стрункі ноги, не кривоніжка – точно лунатичка.
Ця відчайдушна жінка під готельними вікнами була їй та іншим атракцією, ранковими новинами, що замість літер у газеті – розпалася просто на асфальті.
– Навіщо цей суїцид у неділю? Дочекалася б понеділка. Вбивати себе – не святкова праворуч! – буркотів під ніс розпухлий від алкоголю батлер. Він якраз допивав незакінчену гостями пляшку вина – гулькнув у вікно на солоне море, бо закуски не зосталося. А там – лежить, відчайдушна.

Тім годиною навколо тіла віночком позсувалися люди. Приїхала поліція. Якась дівчинка, так схожа на Розбиту в дитинстві, запропонувала мамі забрати пані додому.
– Тато відремонтує – він прикрутив Неллі ногу!
– У тата сьогодні нарада вечірня і продукти має купити. Він не має часу ремонтувати розбиті тіла; і в неї вже гарантія скінчілася – душа полетіла... А це відновленню не підлягає... Витончене тіло у готельному халаті зафотографувала на пам’ять якась літня пані із псячою завивкою:
– Покажу дочці. Яка дорога шовкова білизна у цієї нещасної визирає, а труси у сердечка, коли тобі якісь 26, – то перетримане дитинство.
– Чого вона мертва, та не синя? – перепитав бігунець у куцих спортивних шортах. Він не чекав відповіді – мав витрусити з себе калорії вчорашньої лазаньї, тому побіг ледь засмучений. Опала була у ліпшій формі, ніж він.
Вона лежала і мовчала про те, що люди падають від удару чи коли зашпортаються...». Фото Соня Плакидюк, @moi_sofism", - поділилася Фреймут.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.