Відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала на відпочинку у сонячній Італії.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в легенькому чорному платтячку, яке оголило довгі стрункі ноги Каті і підкреслило підтягнуту фігуру. Осадча зібрала волосся ззаду, на її очах величезні сонцезахисні окуляри, а на ногах білі кросівки. Катя позує на тлі історичних пам'яток італійській області Апулія. На прогулянку туди Катя пішла не одна, а з чоловіком-телеведучим Юрієм Горбуновим.

У підписі до фотографії Катя Осадча розповіла про свої враження. "Прекрасна #puglia. Мабуть, все життя можна їздити в Італію і відкривати нові місця. Спасибі @hrystia за експіріенс! З Днем народження! #italy #borgoegnazia", - написала Катя. Варто відзначити, що серед фотографій з Італії на сторінці Осадчої є фото з Юрієм Горбуновим, на якому закохане подружжя роблять миле селфі в обнімку.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зірки. Фанати почали активно обговорювати яскравий образ Каті і засипати її компліментами в коментарях до фото. "Дуже гарно, молодці", "Так ми і робимо. Вже тут живемо більше, ніж 10 років. Італія прекрасна", "Найкраще, що можна колекціонувати – це ваші враження", "Які Ви класні", "Ви чудова пара! Щира, життєлюбна, залишайтеся завжди такими!", "Фото клас", "Класні фотки! А Вашій сімейній парі благополуччя, удачі, щасливого довгого життя і любові!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.