Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася черговим селфі з автомобіля, позуючи в чорній водолазці і піджаку, доповнивши образ круглими золотими сережками. Так, артистка виглядала свіжо, нанісши денний макіяж, адже ще недавно виставляла сумні кадри після розлучення з чоловіком Муратом.

"💋", - лаконічно підписала кадр Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Це одна з гідних фото, без голого заду і голих цицьок.", "Розлучення на користь пішло!!!😂", "Найкрасивіша жінка в світі 💋💋💋💋", Красива посмішка у тебе👏👏👏", "Очі як два магнітика))) не відірвешся)".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.