Популярна телеведуча Леся Нікітюк повернулась до активних зйомок. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram, зазначивши, що почувається значно краще після лікування.

Як відомо, під час відпочинку в Єгипті Леся Нікітюк не тільки насолоджувалась сонцем та райськими краєвидами, але й мала неприємний інцидент. Телеведучій різко стало погано, тому вона звернулась за допомогою до медиків. Після крапельниць у місцевій лікарні Леся Нікітюк повернулась до Києва та лаконічно розповіла про стан свого здоров'я.

"Мені вже краще. Дякую всім, хто хвилювався! Обіймаю!", – звернулась до прихильників Леся Нікітюк.

Наразі телеведуча повернулась до активних буднів. Леся Нікітюк похизувалась участю в проекті "Хто проти білявок?", де вона отримала головну роль. Зірка вже приступила до зйомок та зізналась, що має враження, наче вони почались вже дуже давно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Окрім цього, телеведуча встигла зустрітись з дизайнером Андре Таном. Під час спілкування Леся Нікітюк отримала від модельєра подарунок: стильні сонцезахисні окуляри з його нової колекції. У червоному піджаку на голе тіло та з таким брендовим аксесуаром українка дуже нагадувала поп-діву Бейонсе.

Також ми писали, що Леся Нікітюк засмутила фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай, Берліні та Єгипті, а по приїзду в Київ потрапила в лікарню. Так, артистка виставила кілька кадрів в Сторіс, показавши руку з крапельницею.

Раніше предавалось, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у кумедному образі на відпочинку в Єгипті.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.