Російська співачка Юлію Началова, яка виступала на окупованих територіях України та померла днями у Москві, була внесена до списків бази "Миротворець" через лояльність до злочинної влади Путіна.

Юлія Началова
Юлія Началова

Про це пишуть українські ЗМІ.

У повідомленні сказано, що артистка неодноразово виступала у Криму та на окупованих територіях Донецьку.

Виступи на території Донбасу

Началова виступила на концерті до дня захисту дітей у окупованому Донецьку 2 червня 2018 року. Більше того, співачка неодноразово тепло відгукувалась про контрольовані бойовиками території. У одному з інтерв'ю для російських ЗМІ вона розповіла, що отримує колосальне задоволення від перебування в Донецьку.

Невдовзі після концерту в Донецьку співачка навідалась до окупованого Криму з виступом, який відбувся 23 вересня, у Ялті.

Інформацію про це вона розмістила тоді у своєму Instagram-блозі.

Співачка відзначала, що почувається "вільно" у Криму. Саме тому не лише гастролювала, а й неодноразово відпочивала там.

Опісля концертів, які Началова давала на окупованих Путіним українських територіях, її внесли до списку бази "Миротворець".

Нагадаємо, у четвер, 21 березня, у Москві проводжають у останню путь співачку Юлію Началову, чия раптова смерть приголомшила тисячі відданих шанувальників.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Відома російська співачка Юлія Началова, яка нещодавно померла, страждала важким онкологічним захворюванням – лімфомою.

Також Знай.ua писав про те, що відомий російський футболіст, екс-гравець московського ЦСК та російської збірної Євген Алдонін дізнався про смерть колишньої дружини і співачки Юлії Началової під час роботи, коли знаходився у відрядженні.