Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася репетицією нового танцю, сидячи на стільці в облягаючих сірих лосинах і коротенькій кофті. Так, артистка вийшла на фото дуже вдало, сидячи в пікантній позі, а от соліст Позитив і дівчина з підтанцьовки розсмішили Надю виразами облич.

"Льоха, Даха, ви так гарно вийшли на фото, вирішила запостити @positiff @dashagaga 😂♥️", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Попа як Кім😀", "А ти ще Красивіше вийшла! 👍👍👍👍❤️❤️❤️💋... Одна тільки попка!", "Боже фігура😍😍😍😍", "Надюшка ти як завжди чудова 🔥😍❤️", "фігура🔥🔥🔥🔥", "Зате Надя в позі )))))))))😹🕷".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.