Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість анонсувала нову ліричну пісню "Дим", яку вони разом з Позитивом вперше виконали українською. Так, артистка презентувала прем'єру чорно-білого кліпу на каналі YouTube, позуючи в смокінгах серед оголених чоловічих торсів.

"Обожнюю цю роботу!!!!♥️ Прем'єра вже на каналі @vremyaistekloна YouTube . !!!!!!!! ", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже класна пісня, та ще й рідною мовою, я пишаюся вами 😘", "Господи, це просто нереально. Одна з кращих робот 😍😻🤤🤤", "Бомба, Надю у Вас прекрасна українська, побільше україномовних треків у Вашій манері роботи та виконанні це звучить фантастично😉😉😉😉", "Нарешті українською! Яка ж наша мова, мелодійна!!! Дуже приємна і атмосферна пісня та кліп! Чудово! 💙💛😍😉👍😊✨🇺🇦", "Шалено красива пісня і Ви дуже круті😘".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.