Родина померлої співачки Юлії Началової вирішила зробити церемонію прощання з нею закритою. За повідомленням російських ЗМІ, прихильники продовжують збиратися на Троєкуровському кладовищі і обурені тим, що їх не пускають до труни артистки. Раніше співробітники ритуального залу повідомили людям, які стояли в черзі до труни співачки з 8:00, що відеозйомка в залі буде заборонена, а біля труни не можна затримуватися і після прощання зі знаменитістю необхідно відразу ж проходити до виходу.

Юлія Началова

Варто нагадати, що Юлія Началова померла 16 березня, при цьому лікар, який її лікував розповів, що співачка лікувала подагру. Після того, як артистку госпіталізували, у неї виявили порушення роботи нирок. Крім того, він зазначив, що Юлія не мала алко - і наркозалежності: "Юля не була залежна, не пила, не вживала наркотики. Вона проходила лікування у зв'язку з подагрою. Зомліла, після чого прийшла в клініку до невролога. Але вже в клініці з'ясувалося, що невролог тут не потрібен, у неї порушена функція нирок, як наслідок подагри".

Юлія Началова

Також лікар додав, що Началова не страждала на діабет або вовчанку, а її підшлункова залоза перебувала у відмінному стані. Що стосується діабету, то він заявив, що справа не в ньому. Головною причиною він назвав випадковість, оскільки співачка натерла ногу і занесла в рану інфекцію, яка стала причиною появи гангрени.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що колишній чоловік Началової, відомий футболіст Євген Алдонін дізнався про її смерть, коли знаходився у відрядженні. Він розповів, що коли їхав, то особливо не хвилювався, оскільки медики вважали, що у них все під контролем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": кожен співробітник Троєкуровського кладовища в курсі смерті Началової: "Могилу для Началової будемо готувати сьогодні ввечері, а може, й завтра вранці. Як скажуть. Місце там, правда, дуже незатишне – холодне якесь порожнє. Тільки недавно людей там почали ховати. Взагалі шкода Юлю, звичайно. Кажуть, людиною непоганою була, а тут через таку дурницю померла...".

Також "Знай.uа" писав, що телеведучий Єгор Іващенко розповів про важке онкологічне захворювання – лімфому, від якого страждала Юлія Началова.