Шанувальники Алли Пугачової стривожені новинами про різке погіршення стану здоров'я улюбленої співачки.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що проблеми з серцем і вік Алли можуть позбавити дітей матері, а Галкіна — дружину. Шоумен працює удень та вночі, збираючи гроші на дороговартісну операцію на серці для дружини.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

69-річна Примадонна перенесла уже кілька операцій на серці, воно може зупинитися у будь-яку хвилину.

За інформацією ЗМІ, у лютому цього року Алла Борисівна була терміново госпіталізована в одну з московських клінік, де перенесла операцію на серці.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

У співачки сильно погіршилося самопочуття і лікарі були змушені провести хірургічне втручання.Також у 2008, 2010 і 2017 роках Пугачової робили стентування судин серця.

Але цього разу все може виявитися набагато серйозніше: Максим Галкін різко перестав афішувати стан своєї дружини, почав працювати не покладаючи рук і практично кожен день дає свої концерти і виступає на різних заходах.

Шанувальникам вдалося дізнатися, що Максим хоче зібрати велику суму на майбутнє хірургічне втручання.

Максим Галкін поки ніяк не коментує ситуацію, а Алла Пугачова і зовсім пропала з виду — за останні кілька днів Алла опублікувала єдиний старий знімок з привітаннями Валерія Леонтьєва.

Шанувальники співачки не на жарт стурбовані чутками і бажають Аллі Борисівні здоров'я і довгих років життя.

"Аллочка, ви сильна, ви нам потрібна", "А з ким Ліза і Гаррі? Все в порядку?", "Максим любить вас, це видно", "Галкін бех вихідних пахає", "Дітям потрібна мама!", - відзначають стурбовані фанати.

Нагадаємо, зовнішній вигляд примадонни російської естради Алли Пугачової змусив шанувальників хвилюватись за її здоров'я.

Як повідомляв раніше Знай.ua, модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про імовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її теперішній супутник життя Максим Галкін.