У засобах масової інформації з'явилася інформація про те, що у відомої української співачки Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. За інформацією журналістів, у зірки радянської естради зараз туберкульоз і вона змушена проходити курс хіміотерапії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Софія Ротару

Так, зокрема, повідомляється, що проблеми зі здоров'ям у Софії Ротару і є причиною її відмови від багатьох виступів. Також в мережі поширюють фото Софії, на якому вона дійсно виглядає дуже болісно і втомлено. Варто зазначити, що діагноз туберкульоз Ротару ставили багато років тому, коли співачці було 27. Тоді вдалося вилікувати захворювання.

Варто нагадати, що відома українська співачка Софія Ротару сильно змінилася після виписки з лікарні. 71-річна артистка Софія Ротару останнім часом припинила з'являтися на публіці. Хвороба сильно вдарила по легендарній співачці, і вона припинила давати концерти, з'являтися на заходах і спілкуватися з журналістами. Однак, нещодавно папараці вдалося сфотографувати Ротару на вулиці. У старій жінці фанати насилу впізнали улюблену зірку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Нагадаємо, онучка Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Як повідомляв Знай.uа Звєрєв вийшов на одиночний протест під Кремль: в перуці, але з мужністю.

Знай.uа писав, українські зірки заспівали під портретом Кобзона: Сердючка, Ротару та інші гастролери.