Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з 3-місячним сином Михайлом, вибравши для відпустки спекотний Дубай. Так, артистка побувала в парку розваг "Legoland" з величезною сімейною компанією і заінтригувала новим влогом про парки атракціонів і найшвидкішнішу у світі гірку в "Ferrari World".

"#Дубай #legoland
В дубайські парки тільки такою компанією! Я, чесно, натішитися не можу, Яке родинне місто, стільки розваг , стільки можливостей ❤️❤️❤️ Я обожнюю атракціони, а тут їх безліч! Ми встигли відзначитися навіть у ФерраріПарку , звичайно, я прокотилася на найшвидкіснішій гірці в світі.
Порада: купуйте квиточки онлайн - дешевше і не потрібно стояти в черзі)
Спеціально за вашим запитам я зняла влог, скоро викладу на своєму ютюбчику", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Класна компашка🔥", "💯💯💯Яка ти гарна ‼️‼️‼️😍😍😍", "Веселощі💥", "Як на підбір, всі підтягнуті,з дітьми....", "Регіночка, ви дуже схудли)".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.