Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ніжною фотосесією, примірявши чорне пальто на голе тіло і нюдовий макіяж. Так, артистка процитувала улюблену Марину Цвєтаєву і зізналася, що у неї був справжній "день кохання".

"Ваш нежный рот - сплошное целованье...
- И это все, и я совсем как нищий.
Кто я теперь? - Единая? - Нет, тыща!
Завоеватель? - Нет, завоеванье! Марина Цвєтаєва і дивовижна фотографія від мого талановитого @dvelichko 🖤 Ти унікальний ! У нас в цілому це був день кохання!", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери не пройшли повз, однак їх збентежив рот співачки: "А що так губи дивно намалював???", "А що у неї над верхньою губою", "Фотошоп суцільний", "Фотошопер з губами трохи перестарався", "Явно губи не природно зроблені, багато тіней наклали. Красиве обличчя.", "Верхня губа пішла в ніздрі😂".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.