Філіп Кіркоров приїхав на Троєкуровське кладовище у Москві, щоб попрощатися зі співачкою Юлією Началовою. Відомий артист виголосив кілька теплих слів: "Ну що сказати? Коли батьки ховають дітей, що може бути страшніше? А якщо це ще й молода, красива, талановита... Їй жити б та жити. У якої дочка, у якої стільки планів було, у якої такий талант, такий голос, така краса, така душевна краса і зовнішня... Ну що сказати? Це горе. Це біда. Це страшна трагедія. В голові не вкладається це. Безумовно, трагедія для родини, для друзів...".

Також артист додав: "Сонечко, навіть взимку завжди посміхалася. Неймовірно гарна, добра, ніжна. Навіть не віриться". Після цих слів присутні на церемонії звернулися до музикантів з несподіваним проханням: "Пилип, дайте їй народного артиста, Юлія заслужила".

Філіп Кіркоров

Попрощатися з Юлією Началовою приїхали безліч знаменитостей: Ірина Салтикова, Володимир Льовкін, Зара, Жасмин, Барі Алібасов, Інна Малікова, Андрій Разін, В'ячеслав Манучаров. Кума співачки Лариса Доліна зайняла перший ряд в траурному залі Троєкуровського кладовища, біля білої труни, при цьому біля неї сіла 12-річна дочка співачки Віра і колишній чоловік Євген Алдонін.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що шанувальники Началової обурені тим, що родичі співачки вирішили зробити церемонію прощання закритою. До цього співробітники ритуального залу повідомили всім людям, які стояли до труни знаменитості, починаючи з 08:00, що знімати те, що відбувається заборонено, а після прощання потрібно відразу ж покинути приміщення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, похвалилася в Instagram новим знімком, на якому вона позує з Філіпом Кіркоровим, композитором Дімітрісом Контопулосом, а також власником Elounda Hotels & Resorts Іліас Кокотосом.

Також "Знай.uа" писав, що на Кіркорова подали в суд. За словами адвоката Євгенія Турло, артист вкрав у французького музиканта уривок з треку A Symphonic Space Dream для композиції "Жорстока любов". Дідьє вимагає, щоб Кіркоров відшкодував компенсацію в розмірі 272 млн рублів.