Сергій Притула користується великою популярністю серед українців і успішно веде сторінку в соціальній мережі, яку регулярно поповнює свіжими знімками і роликами з концертів, зйомок, а також з особистого життя. Останнім став ролик, на якому можна побачити, чим займається знаменитість вдома у вільний час і при відсутності дружини.

Ролик, який припав до душі всім фанатам Притули, він підписав так: " МастерШеф - це не тільки проект на СТБ. Це і те, що живе в кожному чоловікові і вилазить, коли жінки кілька днів немає вдома;))). Псіханув сьогодні;)))!"

Сергій Притула

Розпочинається ролик з питання сина Сергія, який поцікавився у батька, що це він наробив на столі? У відповідь ведучий поскаржився, що у нього два дні була нудьга і апатія, після чого він їздив по місту по роботі, а потім всі скасував і приїхав додому. Далі Притула сказав, що вирішив направити всі свої сили в позитивне русло і приготував вечерю. Зокрема, він посмажив картоплю, як він сказав: "У кращих традиціях".

Притула відзначив, що хотів повернутися в дитинство, а ось так воно і виглядало, після чого показав на таріль із смаженою картоплею. Також ведучий похвалився тушкованою печінкою, грибами і трьома салатами, які також були присутні на столі. Один з них називається "2+2", другий – "Українське капрезе", а третій він назвав "Просто так". На завершення він показав на глечик з водою, лимоном і м'ятою і резюмував: "Ось, загалом, і все, що я наробив".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

МастерШеф - це не тільки проект на СТБ. Це і те, що живе в кожному чоловікові і вилазить, коли жінки кілька днів немає вдома;))). Псіханув сьогодні ;)))!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Vrijdag 15 maart 2019

На закінчення його син запитав: "Тату, а як ми це все з'їмо? ", на що Притула задумався на секунду, а потім вимовив: "А ось цього я не знаю".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Притула звернувся до своїх шанувальників з несподіваним повідомленням. Знаменитість розкритикував своїх фанатів, які влаштували політичні баталії під одним з його постів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": відомий телеведучий розповів шокуючі подробиці Нацвідбору на Євробачення. Деякі продюсери ставили дивні умови: "Якщо моя артистка виграє, ми прийдемо. Так навіщо нам всі інші? Давай просто візьмемо твою артистку, вона заспіває у першому півфіналі, у другому, в фіналі".

Також "Знай.uа" писав, що відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула порадував своїх шанувальників милою фотографією, на якій грає з дочкою Соломією.