Актори популярного молодіжного серіалу "Школа" Ірина Кудашова, Яніна Андреєва, Марія Кондратенко та Богдан Осадчук розповіли подробиці підготовки до останнього всеукраїнського туру, у який вони вирушають вже 3 квітня. Також актори розповіли про фінал зйомок та реакцію глядачів.

Пр це повідомляє "Сніданок з 1+1".

Яніна Андреєва, яка виконала роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни, зізналася, що після закінчення 16 серії, її просто завалили повідомленнями від дітей в соцмережах. Крім того, повідомлення приходили і від користувачів з Казахстану, Німеччини, Білорусі та інших країн.

"Мені здалося, що після фіналу "Школу", стався вибух емоцій у наших фанів. Діти активно почали надсилати відео, у яких плакали та просили зняти продовження. Цікаво те, що багато повідомлень надходило нам з Казахстану, Німеччини, Білорусі. У цих країнах діти навіть зробили англомовні титри! Деякі зізналися, що тепер планують стати режисерами, щоб створити нові частини нашого серіалу. Але мене найбільше вразили ті, хто писали, що готові виходити на вулиці з плакатами і вимагати від телеканалу показати продовження, але нам вдалося всіх заспокоїти", - зізналася акторка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Богдан Осадчук, підкорювач дівочих сердець, який виконав роль Тохи, розповів про їхній фан-тур та два нових міста, які в наступному місяці відвідають зірки.

Варто зазначити, що продовження другого сезону серіалу "Школа" пройшло із високими показниками – середня частка сезону за аудиторіэю 18-54 (Україна) становила 12,8%. Середнє охоплення однієї серії складало близько 3 млн глядачів, а охоплення сезону перевищило 12 млн (4+, Україна).

Крім того, на YouTube новий сезон популярного серіалу зібрав понад 19 млн переглядів. А за весь час існування YouTube каналу серіалу "Школа" його переглянуло понад 203 млн разів.

Сторінка в Instagram @top.school вже існує два роки. І за цей час вона зібрала понад 700 тисяч унікальних користувачів, а деякі особисті сторінки акторів також перевищують цей показник. Це говорить про неймовірну популярність та успіх нового українського медіа-продукту.

Нагадаємо, мільйони фанатів стурбовані зовнішнім виглядом та здоров'ям Софії Ротару. Фото, які гуляють мережею, дали привід для поганих думок.

Як повідомляв портал Знай.ua, фанатів перелякали синці на обліччі зірки "Інтернів". У всьому звинувачують чоловіка-садиста.

Також Знай.ua писав про те, що українска співачка та акторка Даша Астаф'єва показала все та навіть більше, лежачи на підлозі.

Дивіться: Вибори, шоубізнес та скандали