Головний герой дев'ятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Микита Добринін дав перше інтерв'ю. Новий Холостяк розповів, чому вирішив брати участь у проекті, а також поділився одкровеннями про минулий шлюб

8 березня, на українському телебаченні стартував дев'ятий сезон романтичного шоу "Холостяк". На сайті СТБ вже з'явилися перші коментарі Микити Добриніна про те, навіщо він прийшов на реаліті і які дівчата йому подобаються.

"Перше, на що я зазвичай звертаю увагу - це посмішка і очі. В очах можна прочитати настрій. У дівчат я дуже ціную почуття гумору. Воно моментально показує, про що вона думає. Як не дивно, для мене важливий в дівчині апетит. Я люблю, коли дівчата їдять і не соромляться цього, і не розповідають, що вони харчуються кульбабами і п'ють воду", - розповів Микита.

Стати Холостяком Микита Добринін захотів, тому що в особистому житті, на відміну від кар'єри, не зміг досягти успіху. Два роки тому він розлучився з дружиною. Їх шлюб тривав чотири роки. Оскільки зараз йому 30 років, то, відповідно, одружився Микита рано - в 24.

Очевидно, саме вік послужив причиною розладу відносин. Холостяк розповів, що дружина не розділяла його погляд на розвиток кар'єри.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Наше розставання було обопільним бажанням, ми просто усвідомили, що рухаємося в різних темпах, у нас були принципові розбіжності у поглядах на мою професію, в розумінні того, куди нам далі розвиватися. Вирішальним моментом для мене був комфорт відносин. Коли зникає довіра - пропадають і почуття. Ми намагалися все налагодити. Одного разу я спонтанно запропонував поїхати разом подалі від родичів, знайомих, які нібито знають, як тобі потрібно жити. І ми це зробили, поїхали в Париж, щоб спробувати почати все заново або, як мінімум, залишитися друзями. Але ця поїздка не дала бажаного результату. Сьогодні ми можемо спокійно розмовляти, спілкуватися, але колишніх почуттів вже не повернути", - зізнався Микита.

Нагадаємо, незмінний ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник розповів, чого чекати від реаліті в новому сезоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-учасниця "Холостяка" потрапила до лікарні.

Також Знай.ua писав, найбажаніший холостяк України показав наречену.