Фактично лише півтора місяці залишається до початку 64-го пісенного конкурсу Євробачення в Ізраїлі.

Про це зазначають російські ЗМІ.

Відзначається, що Сергій Лазарєв повторно представлятиме Росію на пісенному конкурсі, а всесторонню допомогу у підготовці до виступу йому якраз надав Філіп Кіркоров.

"Я зробив все, що міг, тепер справа за Сергієм, - розповів Кіркоров. - Не сумніваюся, що він повністю викластися на сцені і підкорить серця європейської публіки. Він майже став переможцем кілька років тому, тому тепер все повинно бути ідеально", - зазначив Кіркоров.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Більше того у ході розмови Кіркоров заявив, що саме Лазарєв стане його наступником на пісенній сцені, як він колись був учнем ще одного видатного співака Валерія Леонтьєва.

"Я вважаю, що Сергій Лазарєв - мій наступник, - посміхнувся він. - Яскравий, амбітний, живе сценою. Точно так же я вважаю себе учнем і наступником Валерія Леонтьєва".

Варто відзначити, що на цей момент Леонтьєву виповнилось 70 років, Кіркорову - 51, у самому Лазарєву - 25. У них фактично однакова різниця у віці. Тому слова Кіркорова все таки мають певну ідею у собі.

Раніше повідомлялось, що Філіп Кіркоров приїхав на Троєкуровське кладовище у Москві, щоб попрощатися зі співачкою Юлією Началовою. Відомий артист виголосив кілька теплих слів.

"Ну що сказати? Коли батьки ховають дітей, що може бути страшніше? А якщо це ще й молода, красива, талановита... Їй жити б та жити. У якої дочка, у якої стільки планів було, у якої такий талант, такий голос, така краса, така душевна краса і зовнішня... Ну що сказати? Це горе. Це біда. Це страшна трагедія. В голові не вкладається це. Безумовно, трагедія для родини, для друзів...".

Попрощатися з Юлією Началовою приїхали безліч знаменитостей: Ірина Салтикова, Володимир Льовкін, Зара, Жасмин, Барі Алібасов, Інна Малікова, Андрій Разін, В'ячеслав Манучаров. Кума співачки Лариса Доліна зайняла перший ряд в траурному залі Троєкуровського кладовища, біля білої труни, при цьому біля неї сіла 12-річна дочка співачки Віра і колишній чоловік Євген Алдонін.

Нагадаємо, Кіркоров кусає лікті від заздрощів через заробітки Лободи.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак і Кіркоров згадали про Україну.

Також "Знай.ua" писав, що Кіркорова затягають по судах.

Україна втрачає репутацію: Рибчинський про скандал на Євробаченні та закон про мову