Василь Вакуленко, відомий як репер Баста, публічно попросив ведучу програми "Давай одружимося!" Ларису Гузєєву про інтим-послуги.

Так, Вакуленко взяв участь у скандальному YouTube-шоу Comment Out каналу "Чікен Каррі". В останньому випуску репер боровся за вафельницю зі знаменитим співаком Олександром Реввою.

Василь Вакуленко та Олександр Ревва

Перед Василем розташували три стопки карток: "Зірка", "Коментар", "Покарання". Репер витягнув першу, на якій було написано: "Лариса Гузєєва". Це означає, що Баста повинен був написати під останньою публікацією Гузєєвої в Instagram смішний коментар, щоб заробити бал.

"Я все-таки додав собі в райдер інтим-послуги старої масажистки, так що тепер ти гастролюєш зі мною", – прочитав вголос Вакуленко напис.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як зазначив Ревва, Лариса – жінка з гумором і навіть не зверне уваги на такий коментар.

https://youtu.be/vbCJFqkTuQI

Потім він дістав картку "покарання", через яке повинен пройти в разі відмови від завдання. Вакуленко повинен був подзвонити доньці і сказати: "Я люблю твою сестру більше, ніж тебе. Не переживай, це ні на що не впливає".

Баста роздумував деякий час, але батьківські почуття виявилися сильнішими, і телеведуча потрапила під його удар.

"Моя старша донька Машка з дивним почуттям гумору, самоіронією. Вона мені скаже: "А чого ти, старий, не написав мені?" – коли подивиться шоу", – пожартував Вакуленко.

Нагадаємо, Гузєєва поділилася знімком, зробленим після банних процедур. На фотографії зірка позує за деревами в засніженому лісі в одному тільки рушнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, після передбачень про своє звільнення, Лариса Гузєєва всерйоз почала переживати про своє здоров'я. Але скандальну телеведучу не хочуть більше терпіти навіть заради рейтингів "Давай одружимося".

Також портал Знай.uа писав, що балерина Анастасія Волочкова вирішила пошукати кохання на шоу "Давай одружимося", хоча майже щодня хвалиться новим залицяльником. Так, артистка показала масу фото з проекту і зізналася, що їй було дуже весело.