Учасниця теле-шоу “Топ Модель По-Українські” Ярослава Крутова публічно закликала відмовитися від хутряних виробів та підкреслила, що ніколи не буде рекламувати такий одяг на собі, адже це жорстоко, й наразі вже існує велика кількість штучних матеріалів. Про це передає группа "Відкриті клітки" в Facebook.

В багатьох країнах Європи хутряне виробництво вже заборонене, але деякі власники ферм знаходять шляхи задля реалізації свого кривавого бізнесу, та облаштовують невеликі шкуродерні в країнах, де ця жорстока практика ще легальна. Україна є однією з таких країн.

Хутряна тема є досить актуальною на сьогоднішній день. В той час, як світові гіганти фешн індустрії відмовляються від використання натурального хутра та шкіри в своїх колекціях, багато людей все ще не усвідомлюють той жах, який супроводжує кожну живу істоту на фермі від народження до моменту забою, та надзвичайну шкоду для екології, яку спричиняє хутряне виробництво.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Відкриті клітки Україна продовжують інформативну кампанію про методи виробництва хутряних виробів. Для підтримки законопроекту №10019, організацією ініційовано показ документального фільму британського режисера Конора Мак Джексона про хутряні ферми. Показ відбудеться в культурному центрі- кінотеатрі “Київ” 26 березня о 19:00. Після фільму буде проведена відкрита бесіда із засновницею однієї з найефективніших зоозахисних організацій в світі "Open Cages", Доброславою Гоглозою, яка завітає до столиці в рамках показу".

Відмітимо, ГО "Відкриті клітки Україна" - українське представництво міжнародної зоозахисної організації Open Cages, члени Anima International, асоціації Open Wing Alliance та Fur Free Alliance. Нашою метою є запобігання стражданням тварин у виробничій сфері (сільсько-господарчих фермах та фабриках) шляхом введення системних змін в суспільстві, документування умов їх промислового утримання, а також навчальних програм, які формують позитивне ставлення до тварин.

Нагадаємо, що у Нью-Джерсі, США, незабаром попрощаються з цирками, які використовують у своїх виступах диких тварин.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Кривому Розі поліцейський наштрикнув на вила бродячого пса. За фактом події було призначено службову перевірку.

Також портал Знай.uа писав, що Державіаслужба України в 2018 році значно спростила правила для польоту безпілотників.