Як передає Telegram-канал Baza після концерту в Ростові-на-Дону, знамениту російську співачку українського походження Лоліту Мілявську терміново госпіталізували. Відзначається, що їй стало погано.

Російські ЗМІ стверджують, що Лоліта, ледь зійшовши зі сцени, почала втрачати свідомість.

Лоліта
Лоліта

Виявилося, що співачка страждає від проблем з тиском і сильних стресів.

"І якщо з тиском і серцебиттям вдалося впоратися з допомогою таблеток, то зі стресом все набагато складніше. Помер колишній чоловік Лоліти – Арнольд Співаковський, який, за її словами, допоміг їй пережити найважчий час – розрив з Олександром Цекало. Вчора Арнольда поховали на Троєкуровському кладовищі в Москві. Лоліта була присутня на похороні", – йдеться у заяві російських ЗМІ.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що На похоронах співачки Юлії Началової її дочка, Віра Алдоніна, насилу стримує сльози.

Як відомо, російська співачка Юлія Началова загинула 16 березня на 38 році життя. Лікарі до останнього боролися за життя артистки, але виявилися безсилі.

У четвер, 21 березня, відбулася церемонія прощання з Юлією Началовою. На похороні були присутні багато російських знаменитостей, але в першому ряду сиділи 12-річна дочка Началової Віра і її батько. Як видно на фото, малятко вбита горем і ледь стримує сльози через смерть улюбленої мами.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що Юлію Началову поховають на новій ділянці Троєкуровського кладовища. співробітники кладовища назвали його холодним, незатишним і порожнім.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Нагадаємо, Кіркоров зібрався на пенсію і назвав ім'я наступника: старий друг України

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Началова в труні нагадувала казкову принцесу: фанати зворушливо прощалися із зіркою, фото

Також Знай.ua" писав про те, що Помер зірка серіалу "Далекобійники": на ньому виросло ціле покоління