Популярна актриса Емілія Кларк, яка стала відома завдяки ролі Дейенеріс Таргаріен в серіалі "Гра престолів" перенесла інсульт. Про це вона розповіла в інтерв'ю для The New Yorker.

Емілія почала активно займатися спортом під час зйомок другого сезону "Гри престолів". Це було ще в 2011 році та за її словами, вона відчула сильний головний біль.

Лікарі виявили, що у Кларк стався субарахноїдальний крововилив, тобто інсульт головного мозку, який стався в результаті розриву аневризми. Емілії провели дві операції на мозку. При цьому між хірургічними втручаннями дівчина продовжувала участь у зйомках.

"Пам'ятаю, мені сказали, що я повинна підписати дозвіл на операцію. Операція на мозку? Я була в середині своєї дуже зайнятої життя — у мене не було часу на операцію на мозку! Але врешті-решт я заспокоїлася і підписала, а потім втратила свідомість. Наступні три години хірурги займалися відновленням мого мозку. Це буде не остання і не найгірша операція. Мені було 24 роки", - згадує Емілія.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Актрису виписали з лікарні лише через місяць і вона продовжила роботу в проекті. Однак лікарі попередили Емілію, що у неї є ще одна аневризма з іншого боку мозку.

Хвороба знову проявила себе в 2013 році. Їй зробили другу операцію і на цей раз розкривали череп.

На даний момент шанувальники "Гри престолів" з нетерпінням чекають останній сезон серіалу. Його прем'єра відбудеться 14 квітня 2019 року. Всього в сезоні буде 6 серій, кожна з яких триває годину.

Нагадаємо, Кіт Харінгтон показав дивне фото перед виходом Гри престолів. Фанати серіалу не втомлюються будувати теорії того, що станеться з улюбленим актором в кінцевому сезоні.

Як повідомляв Знай. ua, Емілія Кларк розсекретила еротичні сцени "Гри престолів". Емілія Кларк зазначила, що оголені і еротичні сцени - зовсім не головне у фільмі.

Знай. ua писав, що головні секрети фінального сезону "Гри престолів" розклали по поличках.