Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим уривком репетиції у власному балетному залі. Так, артистка вирішила поімпровізувати, завзято задираючи ноги і завалюючись на одну сторону. Втім, саму Анастасію якість вигаданого танцю не сильно збентежила, адже ролик знімав коханий.

"Імпровізація...💃🏼 Очима коханого. 🎬 👁❤️👁 Коли гарний настрій перед концертом.😊 ", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери не змогли відреагувати на побачене, адже хитра балерина досить довгий час приховує коментарі. Варто зазначити, що артистка часто показує шанувальникам уривки з репетицій, інтригує концертами і хвалиться розтяжкою. Втім, раніше знаменитість сильно критикували за те, що вона багато згадує про балетне минуле, але давно не виступає на сцені Большого теарта, а лише робить простенькі постановки з дитячими колективами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.