Зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішні чорно-білі портретні кадри всіх учасниць популярного шоу "Жіночий Квартал". Так, артистка розповіла про емоції від гастролей по Україні та подякувала фотографу, зізнавшись, як створювалися знімки.

"Коли ти на гастролях з @zhenskiykvartal_official відчуття зовсім інші. Багато жіночої енергії, розмов про важливе, іронії і брудних дівчачих жартів, а ще - фотографій від @marta_adamchuk, якій не потрібна професійна студія, а вистачає прожектора за лаштунками і трьох хвилин до початку концерту. Як вона це робить, досі не розумію. Спасибі тобі, Мартуся, від усіх нас.💋", - поділилася радістю Кравець. Фолловери залишилися в захваті: "Дуже красиві😻😻😻", "Відмінні фото 👏 ! Напевно про такого фотографа , колись співала Пугачова ! Дівчатка - ви прекрасні !💋", "Як оригінально підкреслили жіночу самобутність ... і в тіні і в променях - сяє кожна по-своєму 😉", "Дуже жіночно і елегантно🌟❤️💥", "Всі дівчата приголомшливі! 💝".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Студія "Квартал 95" привітала жінок з 8 березня на офіційній сторінці студії в соціальній мережі Facebook і на каналі YouTube.