Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на відпочинок з 3-місячним сином Михайлом, вибравши для відпустки спекотний Дубай. Так, артистка позувала в купальнику, виставивши напоказ розкішні груди. Також Регіна вирішила розповісти всі тонкощі відпочинку з маленькими дітьми.

"#отдыхСдетьми
АбуДабі. Що можу сказати , місто не бачила 🙈, була тільки в ФерраріПарку , встигла покататися на 3х гірках, а там близько 18 атракціонів 🙈😆Але поки з дітьми тільки так) По іншому я ще не вмію , але буду вчитися. до Речі, хто читав «Французькі діти не плюються їжею»??? За словами автора Француженки дуже самодостатні і вважають свою свободу ключовою складовою їх життя, мало хто носиться як квочка зі своєю дитиною і сидить в декреті 3 роки(Дай Бог, щоб 3 місяці повозилися), але я ні в якому разі не засуджую , а навіть навпаки мене приваблює стиль життя паризьких дам. Просто у мене виниклло в голові питання : ЯК??? ЯК ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ, поєднуючи материнство і роботу без якого-небудь збитку ?", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Регіна гарнішаєш з кожним днем! Щастя Тобі 😍", "Красуня 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙", "Казкова красуня!🤩😍", "Тодоренко,БОМБА,🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "Ура, у @reginatodorenko з'явилися цицьки!!! 🍑", "Цицьки неймовірні 👍😎".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.