Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом. Так, артистка приміряла довге сіре пальто, коротеньку класичну сукню, чорний берет і ботильйони, виставивши напоказ довгі стрункі ноги. Варто відзначити, то зазвичай Надя віддає перевагу спортивному стилю і зручному масивному одягу.

"щось французькою", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "сексуальні ноги😂", "Ноги🔥🔥🔥", "Дуже, дуже гарна!!!!😻😻😻😻😻", "Прекрасна😍", "Красуня 🔥", "Клас ця жінка настільки красива що слинки течуть🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤", "Неймовірно красива❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.