Поки всі обговорюють "роман" Леді Гаги і Бредлі Купера, прихильники співачки запідозрили її у стосунках з іншим актором.

Про це повідомляють ЗМІ.

Принаймні саме такі чутки почали з'являтись у західній пресі. Йдеться проте, що нібито відома співачка закрутила роман із актором Джеремі Реннером, відомим за фільмами Месники, Місія нездійсненна та багато інших.

У свою чергу Леді Гага поки не відповідає на подібні чутки, попри те, що вже почались розпомови про її вагітність.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали, що співачка і актриса Леді Гага знаходиться на піку своєї популярності після зйомок в романтичному фільмі "Зірка народилася" (A Star Is Born). Можливо саме цей факт став вирішальним фактором до того, що вона змогла встановити новий рекорд в соціальній мережі Instagram.

Леді Гага є не тільки епатажної успішною співачкою, але і оскароносної актрисою. Днями вона змогла отримати ще одну своєрідну перемогу – її відео в Instagram зібрало рекордні 1 мільярд переглядів і майже 700 тисяч лайків.

Відео Леді Гага опублікувала на 14 лютого. На кадрах співачка показала свою нову татуїровку, на якій зашифровано сценічне ім'я Gaga, зобразивши ноти соль-ля-соль-ля.

Леді Гага зізналася, що у татуювання була невелика помилка. З-за великої кількості випитої текіли майстер набив замість 5 ліній тільки 4, після чого він виправив це. Однак конфуз ніяк не вплинула на популярність ролика: за місяць його подивилися більше мільярда користувачів мережі.

У той же час прихильники Леді Гаги закликали на фан-сторінках підтримати її і підвищити установлені показники до 2 мільярдів.

Леді Гага це є не єдиною татуюванням. Так, зовсім недавно в честь тріумфального успіху фільму "Зірка народилася" вона зробила малюнок троянди на спині, навколо якої красується напис "La Vie en Rose". У перекладі з французької фраза означає "Життя в рожевому кольорі" – саме так називається пісня легендарної Едіт Піаф, яку героїня Леді Гаги виконала при зустрічі з Бредлі Купером.

Нагадаємо, Леді Гага зробила яскраве зізнання, яке змусило фанатів ридати.

Як повідомляв "Знай.ua", найгарячіша голлівудська красуня виходить заміж.

Також "Знай.ua" писав, що Мадонна і Леді Гага показали, що робити в ліжку з Оскаром.

"Порошенко знав": Свинарчук заробляли на оборонці з відома президента - Трепак