Сезон легких весняних пальто офіційно відкритий! Гаразд, нехай у нас ще ні, але зате західні селебрітіз вже давно почали вдало їх доповнювати стильними деталями.

Про це повідомляє Cosmopolitan.

Так, наприклад, Дженніфер Лопес днями була помічена біля студії у Нью-Йорку – на роботу зірка приїхала в бездоганному бежевому total look, що складається з пальто-халата, надітого поверх кашемірового джемпера, і нюдових човників Valentino, декорованих золотими шпильками.

Не можемо не відзначити, що таке вдале поєднання зробило фігуру співачки візуально стрункішою – беремо на замітку, адже і до нас рано чи пізно прийде справжнє тепло!

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали, що американська співачка Дженніфер Лопес прощається з колишнім життям, яка була наповнена самотністю.

Її коханим став 43-річний баскетболіст Алекс Родрігес, який запропонував їй одружитися. Про заручини вони обидва повідомили в Instagram

На фото показана рука Лопес, на якій красується велике обручку. Коханий тримає співачку за руку.

Ми також писали, що відома латвійська співачка під час бесіди з ведучим YouTube-шоу "Балакучі голови" заявила, що про талант виконавця можна судити тільки по його сольного виступу. За її словами, вона під час візитів на такі концерти відкрила для себе багато зірок.

Ведучий заявив, що на вітчизняній естраді є персонажі, які є винятком з правил. Їх бездарність не потребує підтвердження. Він привів у приклад телеведучу Ольгу Бузову, яку багато хто називає безголосою.

Також повідомлялося, що аамериканські виконавці Бейонсе і Jay-Z записали відеозвернення, перетворивши Меган Маркл Мону Лізу.

У середу, 20 лютого, в Лондоні відбулася церемонія нагородження престижної премії BRIT Awards. На заході з'явилося багато світових знаменитостей, але зіркової парочки Бейонсе і Jay-Z не вдалося прилетіти за статуетки.

Нагадаємо, дівчинка з сімейства Кардашьян переплюнула Цукерберга: найбільш багата і впливова

Як раніше повідомляв "Знай.uа",неугомонная Монро видала секрет ідеальної фігури: буде складно, але ви впораєтеся

Також Знай.uа" писав про те, що Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона: за мовчання батькам щедро платили