Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує за грою в шахи.

На фотографії, що з'явилися в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в дивному образі, в дорогому готельному номері. Артистка відображена за грою в шахи, на ній тільки біла сорочка, під якою, судячи з усього, немає білизни. Волосся співачки розпущене і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж, вона дивиться в камеру. Зірка сидить у кріслі перед дошкою з шахами і як би грає.

У підписі до фотографії Ані Лорак теж написала про гру, тільки от мала на увазі зовсім не шахи. "Життя схоже на гру! Результат гри залежить від низки прийнятих рішень. Шахи чи шашки?", - написала артистка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ані Лорак як Барбі, красуня", "Тільки шахи!", "Знову сумна", "Ви неймовірна. Мудра, красива, талановита", "Не важливо хто ти! Король чи пішак! Після гри всі опиняться в одній коробці!", "Я віддаю перевагу шахам. Вони розум краще розвивають ніж шашки", "Красуня", "Так постаріла", "Яка красива і сумна. Все-одно все буде добре", "Давно не бачила такого святого погляду!", "Життя непередбачуване, коли освоїв шахи, воно починає грати з тобою в шашки", "Неймовірно красива", "Фігури б правильно розставила", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.