Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно працює в Росії, похвалилася пишним декольте. Про це пише Clutch.

40-річна Ані Лорак дуже любить епатувати публіку і часто знімається у відвертих фотосесіях. Нещодавно співачка виклала провокаційне фото, на якому позує в сукні-бюстьє з відвертим вирізом. Наряд створив з фігурою Кароліни справжнє диво: талія здається ще тоншою, а бюст - пишнішим.

Під фото шанувальники Лорак буквально засипали її компліментами. Однак, знайшлися і недоброзичливці, яким не подобається надмірна худорба співачки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Ти Ані Лорак дуже красива", "Неймовірно красива", "Няшка", "Чудова", "Звідки скільки краси", "Красива і талановита!", "Крихітка ти супер", "Чудово виглядаєш.Я тебе дуже люблю!", "Карколомна Діва", "Обожнюю тебе!!!! Гіперсексуальна!!!!", "Що ж так схудла????", "Як Попелюшка.. тендітна.. але вже вистачить худнути!!" — пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася черговим селфі з автомобіля, позуючи у чорній водолазці і піджаку, доповнивши образ круглими золотими сережками. Так, артистка виглядала свіжо, зробивши денний макіяж, а ще недавно вона виставляла сумні кадри після розлучення з чоловіком Муратом.

"💋", - лаконічно підписала кадр Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Це одна з гідних фото, без голого заду і голих цицьок.", "Розлучення на користь пішло!!!😂", "Найкрасивіша жінка в світі 💋💋💋💋", "Красива посмішка у тебе👏👏👏", "Очі як два магнітика))) не відірвешся)".

Нагадаємо, Кіркоров заявив, що Лазарєв стане його наступником на пісенній сцені.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася дуже яскравими фото, на яких виглядає щасливою і багато посміхається.

Також Знай.uа писав, знаменита телеведуча Лєра Кудрявцева вирішила в 47 років завагітніти третьою дитиною.