У мережі з'явилася інформація про те, що у народної артиски України Софії Ротару серйозні проблеми зі здоров'ям. Все настільки погано, що зірці довелося пройти курс лікування хіміотерапією.

Сумну інформацію повідомило видання eg.ru.

Софія Ротару

На просторах Інтернету з'явилася фотографія популярної співачки. Ротару виглядає вкрай хворобливо. Бліда нездорова шкіру і втомлений погляд улюблениця мільйонів спробувала заховати за сонцезахисними окулярами, але нічого не вийшло.

Повідомляється, що зараз Софія Михайлівна проходить курс хіміотерапії і саме це стало причиною її змученого зовнішнього вигляду.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Софія Ротару
Софія Ротару

Нагадаємо, що 71-річна артистка Софія Ротару останнім часом перестала з'являтися на публіці. Хвороба сильно вдарила по легендарній співачці, і вона перестала давати концерти, з'являтися на заходах і спілкуватися з журналістами. Однак, нещодавно папараці вдалося сфотографувати Ротару на вулиці. В схудлій і постарілій жінці фанати насилу впізнали улюблену зірку.

Як відомо, Софія Ротару потрапила в лікарню в кінці літа. Її здоров'я сильно турбувало лікарів, тому навіть після виписки зірка вкрай рідко виходила в світ. Щоб її не впізнали, на вулиці співачка завжди носить великі сонцезахисні окуляри, покриває голову хусткою і рідко усміхається.

софія ротару
софія ротару

Раніше портал писав, що Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх передплатників в Instagram.