Російська співачка випускниця та фіналістка телепроекту "Фабрика зірок 2", учасниця конкурсу "Євробачення 2004" Юлія Савічева поділилася спогадами про поїздку до Франції. Там співачка спробувала різні національні страви, але не все їй сподобалось.

Артистка опублікувала фото себе 17-річної. Саме в цьому віці Юлія побувала у Франції. Її здивування почалося ще в аеропорту. За словами співачки, вона побачила інших людей.

У Каннах Савічева і зовсім оторопіла від дивовижної краси архітектури, найчистіших доріг та розкішних готелів. Співачка пригадала, як у Монте-Карло спробувала цибулькови суп, а в Парижі побачила Ейфелеву вежу.

Юній співачці сподобалася французька випічка, десерти і сири. Однак, за словами Савічевої, "деякі з них пахли так, як ніби в них здохла миша". А устриці їй взагалі видались "рідкісною гидотою".

"Перед тим як спробувати цю красу, я виконала всі вказівки, які мені дали, і з інтересом перекинула вміст мушлі в рот. Відчуття таке, що рот повний шмарклів. Не розумію, що за задоволення?" - поділилася враженнями від дегустації устриць Юлія Савічева.

У фоловерів це порівняння викликало огиду. "Жодного разу не пробував, а тепер якщо навіть і запропонують, то вже точно відмовлюся", "... гидоту найрідкісніша!", "І правда, устриці - рідкісна гидота", - прокоментували пост співачки користувачі соцмережі.

Після поїздки до Франції артистка ніяк не могла зрозуміти: чому, постійно споживаючи круасани, багети і сири, француженки залишаються такими худими?

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відповідь напрошується сама – можливо, саме завдяки устрицям?

Нагадаємо, Юлія Савічева втратила дитину

Артистка дала відверте інтерв'ю, в якому розказала деякі подробиці особистого життя. Вона зізналася, що була вагітна, але втратила дитину через нерозважливість. Юлія довго приховувала цю подію від громадськості.

Як повідомляв портал Знай.ua, російська співачка Юлія Началова померла у віці 38 років. Близькі співачки звинувачують у її смерті таблетки для схуднення.

Також Знай.ua писав, з похорону Началової зробили скандал.