Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому позує в пікантному образі і з новою зачіскою. Надя Дорофєєва відображена в гримерці, на ній коротке чорне плаття на бретельках зі спокусливим декольте. У вухах Наді довгі сріблясті сережки, які стосуються ключиць, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. При цьому волосся довге пофарбоване омбре, розпущене і укладене на одну сторону. Як відомо, останнім часом Дорофєєва часто експериментує з волоссям, а це подобається не всім її шанувальникам.

У підписі до фото Надя Дорофєєва написала: "Ready @yunaawards". Очевидно, саме в цьому образі Надя відвідала церемонію премії "Юна", яка проходила в п'ятницю, 22 березня. Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати її нове фото. Фанати засипають Надю компліментами за її стильний образ, але деяким не подобається її нова зачіска.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ти найкраща!", "Надя, чому ти така красива? Шикарна дівчина", "Найкрасивіша", "Дуже красива", "Шалено красива", "Вітаю з прем'єрою кліпу! Кліп класний і класно співаєте українською", "Надя, ти красуня", "Навіть не впізнала!", "Надя, дивилася твій новий трек – це просто чудово", "Надя, ти дуже гарна", "Ти мене вбиваєш своєю красою", "Подобаєшся мені дуже", "Просто прекрасна", "Шикарна", "Ти просто красуня Надя", "Зводиш з розуму своєю красою", "Боже, яка мила", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.