Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі, а ще вона заінтригувала фанатів анонсом нового відео.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій позує лежачи з камерою в руках. На ній сексуальне чорне боді з відкритим декольте, а також темні прозорі колготки. Коротке волосся співачки зачесане назад, на її обличчі яскравий зухвалий макіяж, а у вухах масивні сережки. Анна не дивиться на того, хто її фотографує, вона захоплена камерою, яку сама тримає в руках.

У підписі до фотографії MARUV заінтригувала фанатів записом нового музичного відео. "New music video coming soon. #sirensong", - написала артистка. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хтось її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчата. Інші ж з нетерпінням чекають на новий хіт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Крута", "Що сказати, шикарна жінка!", "Гарний килим", "Красуня", "Аня, ти незрівнянна", "Дуже красива дівчина", "Чекаємо", "Ну просто космос!", "Красива попа", "Люблю тебе, ти така класна, а голос твій зводить мене з розуму", "Талановита, шикарна, неперевершена, сексуальна! Слухаю з задоволенням", "Гарного, яскравого настрою! Гарні фотографії!", "Граціозна красуня", "Шикарна і найкраща", - пишуть в коментарях до фото Анни Корсун.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.