Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе й активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, вона заінтригувала прихильників новим відео в Instagram-story, де з Кароліною прогулюється невідомий чоловік.

На сторінці Лорак в Instagram з'явилося відео, де вона прогулюється вуличками якоїсь країни. Співачка ніби спеціально знімала в прискореному режимі, щоб ніхто не здогадався, де вона. Крім того, на одному з відео співачка засвітила молодого чоловіка, що йде поруч. Не виключено, що в кадр потрапив не який-небудь чоловік з оточення артистки, а її наречений. І це точно не Лазарєв, який, схоже, зараз кусає лікті, усвідомивши, що втратив Кароліну.

Прихильники співачка давно говорили про її роман з колегою Сергієм Лазарєвим. Зірки неодноразово публікували спільні фото, тому фанати припускали, що вони незабаром офіційно оголосять про свої стосунки. Та цього не сталося. Навіть навпаки. Колеги більше не з'являються разом на публіці. Судячи з усього, між друзями пробігла чорна кішка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Можливо, причиною того, що стосунки Лорак і Лазарєва не склалися, стала зайнятість зірок. Кароліна зараз гастролює Росією з шоу "Діва", а Лазарєв активно готується до участі у міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2019". Сергій представить на конкурсі Росію з піснею "Scream".

Останнім часом Кароліна стала більш таємничою. Співачка практично не ділиться подробицями особистого життя з шанувальниками. Деякі припустили, що артистка просто ретельно приховує свій новий роман. Не виключено, що насправді так і є.

Офіційного підтвердження від Кароліни з приводу залицяльника немає, тому дана версія — лише припущення на основі наявних фактів.

Нагадаємо, що Ані Лорак похвалилася дуже яскравими фото, на яких виглядає щасливою і багато посміхається.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, Лорак вкрала образ у MARUV, фанати не впізнали.

Також "Знай.uа" писав, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.