Андрій Кузьменко, який трагічно загинув в автокатастрофі фронтмен гурту "Скрябін", у своєму останньому інтерв'ю залишив пророцтво про Донбасі, яка містичним чином збулося. Зараз багато хто вірить, що аварія, яка трапилася з Кузьмою, не випадкова. Адже він говорив про політику, владу і Антитерористичну операцію на Сході країни, пише видання Политека.

Скрябін говорив, що АТО не триватиме кілька тижнів або кілька років. Так, на думку виконавця, до конфлікту на Донбасі привів не бунт терористів, а саме вторгнення Росії в Україну, а значить, всі ці події не скоро закінчаться.

Артист міркував про мобілізацію. Для антитерористичної операції ніхто б не став мобілізувати громадян - це характерно лише для держави в стані війни. Скрябін також припустив, що війна на сході України не закінчується не тільки з тієї причини, що цього не бажає Росія, але й тому, що владі нашої країни це вигідно.

Кузьма підкреслив, що жоден депутат і президент за всі роки незалежності не зробив для цієї країни абсолютно нічого, щоб війни не було. З приводу керівництва нашої країни незадовго до своєї смерті Андрій Кузьменко заявив:

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я хотів сказати всім нашим політикам, що я їх просто не поважаю. Хотілося б, щоб вони або їхні нащадки обов'язково відчули на собі те, що відчувають мами тих пацанів, що не повернулися додому. Нехай вони знають, що кров цих хлопців на руках. Хотілося б, щоб рано чи пізно вони всі відповіли. Не знаю, до чого ці політики приведуть Україну, але, вибачте за відвертість, мене це все дістало. Не бачу жодного позитивного виходу".

Також ми писали, що карпатські мольфари напророкували результат виборів в 2019 році: цей рік стане переломним для України.

Також ми писали: "за який хр*н загинуло стільки людей?" - останнє інтерв'ю Скрябіна стало пророчим, збулося кожне слово.