Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала спокусливе фото з Дубая, куди літала відпочивати і знімати рекламу.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує в компанії подруги Олени, з якою познайомилася в туалеті київського аеропорту. За словами Регіни, це було випадкове знайомство, яке незабаром вирішило долю тієї самої Олени. За словами телеведучої, це фото було зроблено на щорічному гастрономічному фестивалі у Дубаї.

"Ця прекрасна людина @superkaramel зустрілася мені майже 4 роки тому, коли я відправлялася в кругосвітню подорож, вибачте за подробицю, в туалеті київського аеропорту. Вона каже: "Я подивилася твою подорож по Кракову, і ми з сім'єю вирішили туди переїхати". А я розповіла Лєні про свої наполеонівські плани. Потім ми листувалися довгий час в Instagram, обговорюючи подорож по Японії, Балі, а також БернінгМен. І ось минуло кілька років Instagram-листування, і ми знову зустрілися, але вже не в туалеті аеропорту, а в Дубаї, де Лєнок показала мені фантастичні місця. Якщо летите на Балі, до Кракова або в Дубай, #ЛенаПодскажет, що та як! Фото відображене на щорічному гастрономічному фестивалі у Дубаї, де можна скуштувати страви народів світу і просто відмінно провести час з сім'єю", - написала Регіна Тодоренко у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються доброзичливістю і товариськістю Тодоренко, а деякі вражені історією знайомства Регіни і Олени.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.