Телеведуча написала, що її поїздка в ОАЕ вдалася на славу. Регіна Тодоренко вразила шанувальників неймовірним схудненням після пологів. Зараз вона відпочиває в теплому Дубаї разом з маленьким сином Михайлом. Молода мама, яка не стала засиджуватися в декреті, а вже активно займається робочими проектами, зізналася, що ця поїздка явно вдалася.

На своїй сторінці в Instagram телезірка поділилася знімком, на якому вона позує на тлі дубайських хмарочосів.

"Не хочу бути нав'язливою, але поїздка в моє нове місто вдалася. Для тих, хто збирається найближчим часом летіти, вам знадобиться аррКА - #instaShop (тут модно замовити необхідні продукти, товари, органіку, яку вам доставлять з найближчого магазину протягом години, якщо лінь виїжджати або раптом закінчилися пелюшки та підгузники", - написала в Instagram телезірка.

Регіна показала зручний і стильний повсякденний образ, який прекрасно пасує для прогулянок. Вона одягнула джинси та білу футболку, а на випадок вітру накинула рожеву вітровку. На ногах у неї красуються білі кросівки, які зараз в тренді.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Доповнюють "лук" сонцезахисні окуляри і щаслива посмішка Тодоренко.

Користувачам мережі дуже сподобався ефектний аутфіт Тодоренко і вони поспішили залишити безліч захоплених коментарів: "Боже, Регіна така стильна... Сподіваюся, коли-то я буду стильною)", "крутий наряд", "Ти нереально красива, моя Региночка.Ти моя мандрівниця", "Регіна, ти дуже гарна", "Кльові джинси! Підкажи,будь ласка,де купувала?", "Стильна матуся", "Региночка! Яка ж відкрита і позитивна, кожен раз на тебе дивлюся захоплююся! Ти така молодчинка, стількох висот досягла. Про Дубай... ти мене переконала. завжди були сумніви з цього місту, країні, але тепер однозначно мені потрібно туди!", "Регіна в будь-якому місці красуня!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.