Українські музиканти не перестають дивувати. А тема карпатської містики, здається, не вичерпає себе ніколи, хоч і прийшла до нас з глибини століть. Так, артисти, що знаходяться зараз на хвилі популярності - ONUKA, Дахабраха, MANEKEN і Катя Чілі разом записали новий трек.

Але п'ятого виконавця їм подарувала сама природа - і це...Вода. Це записи бурхливих карпатських річок, яким знадобилося спеціальне обладнання, щоб записати, як вони звучать. Результат вражає уяву. Трек "Голос Води" набирає з кожною годиною все більше переглядів і прослуховувань. Ми впевнені: вам захочеться поставити це на повтор! Тому насолоджуйтесь.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Freedom Jazz вперше розповіли, чому не виступили на Євробаченні-2019. Вони б з радістю представили Україну, а що їм завадило - дізнайтеся з нашого матеріалу.

При цьому варто відзначити, що зараз в групі залишилося лише дві вокалістки замість трьох, адже одна з них все-таки пішла в декрет. Відомо, що Анастасія взяла участь у відборі вже на восьмому місяці вагітності.

Нагадаємо, Melovin зігрів Instagram теплою посмішкою, такий милий.

Як повідомляв "Знай.uа", вибери за кого вболівати на "Євробаченні 2019".

Також "Знай.uа" писав, що у мережі з'явилися барвисті знімки сцени головного пісенного конкурсу.

Дивіться: Бігус добиває Порошенко: президент відповідальний за корупцію Гладковського