Російську актрису та співачку Юлію Началову, яка померла 16 березня, не можуть залишити у спокої. Так, шоумен Андрій Малахов зробив черговий випуск програми "Прівєт, Андрєй!" на цю тему. У студію були запрошені батьки Началової.

Ефір присвятили пам'яті Юлії. Батькам Началової було важко говорити про смерть доньки. Так, мати співачки розплакалася на плечі у Малахова. Жінка покинула знімальний майданчик, не витримавши емоційного напруження.

Батько співачки пробув у студії довше. Він розповів про те, як сприйняла смерть матері 12-річна донька Юлії Началової Віра. За його словами дівчинка проплакала всю ніч, але надалі поводилася надзвичайно мужньо Зі сльозами на очах батько Началової зізнався, що внучка написала померлій мами листа.

"Переживає, але тримається. Характер проявила, істерик ніяких. Лист їй написала", - розповів Віктор Началов.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

У листі Віра написала про те, що відчуває зараз. Однак батько Началової не став розкривати деталі послання, оскільки це дуже особисте. Він зазначив, що зараз із 12-річною Вірою постійно перебуває її батько Євген Алдонін.

"У неї все буде нормально. Ми вже давно навколо неї... Нестачі уваги взагалі немає", - підкреслив батько Юлії Началова.

Віктор Началов також повернувся до теми хвороби Юлії й розповів, що вона запустила хворобу, тому що зайнялася самолікуванням і занесла інфекцію. Це призвело до зараження крові.

"Коли звернулася до лікарів, виявилося занадто пізно. Спершу всі думали, що нічого страшного не трапиться ... Думали організм молодий, впорається. Але не вийшло, не впоралася", - зазначив Віктор.

Юлія Началова
Юлія Началова

Нагадаємо, що подруга Началовой накликала на себе смертельне прокляття.

Як повідомляв "Знай.ua", фанати взялися за ранню творчість Началової та жахнулися: Навіщо було себе спотворювати.

Також "Знай.ua" писав, на могилі Началовой побачили гостя з того світу.