Загадкова смерть відомої співачки Юлії Началової стала приводом для російських знаменитостей задуматися про швидкоплинністю часу. Артист Микола Басков розповів детально, як був близький до здійснення помилки, яка могла б спричинити найбезглуздішу смерть.

Басков пригадав в ефірі програми "Привіт, Андрію", як приблизно десять років тому один відомий російський лікар порадив артистові для покращення здоров’я почати вживати гормональні препарати.

"Гормони. Мужику. Та я взагалі б сьогодні не сидів тут, якщо б тоді його послухав. Спасибі мамі, яка відмовила. Вона у мене дочка фармацевта. В цьому плані мені пощастило", – сказав артист.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, Басков згадав, як одного разу прямо зі студії потрапив на операційний стіл. Тоді співак відбувся легким оперативним втручанням - йому видалили апендицит.

"Не пийте ліки, які вам знайомі радять. Багато з них гублять, а не лікують", – підсумував вокаліст.

Нагадаємо, що після смерті Юлії Началовой Микола Басков оголосив про збір грошей на похорон. Новина прокоментував музичний продюсер Андрій Разін під час церемонії прощання зі співачкою.

Нагадаємо, останню волю Началової розкрила директор: співачка благала за лічені години до смерті. Навіть перед смертю, Началова думала не про себе. Вона благала подбати про людину, який був для неї дорожче самого життя.

Раніше Знай.uа повідомляв, українцям нагадали про виступи у Криму і на Донбасі відомої російської співачки Юлії Началової.

Також Знай.uа писав, смерть Юлії Началовой не залишила Миколу Баскова байдужим – він вирішив зібрати кошти на допомогу сім'ї артистки. Росіяни не оцінили благородний порив душі виконавця.