Студія "Квартал 95" зробили спільний пародійний номер у новому випуску шоу "Вечірній квартал" з відомим українським журналістом Дмитром Гордоном. Про це в неділю, 24 березня стало відомо із офіційного відео на каналі YouTube.

На сцені з’явився Євген Кошовий. Він пародіював Дмитра Гордона. Зрештою, в якості головного гостя вийшов сам Гордон. Глядачам показали кумедне і веселе інтерв'ю Кошового в ролі Гордона у самого Дмитра Гордона. Відео вийшло під назвою "Гордон "В гостях у Дмитра Гордона". За декілька днів відео набрало понад 150 тисяч переглядів.
– Скажіть, Дмитро: а вам ніколи не доводилося брати інтерв'ю у Євгена Кошового?
– Доводилося. Хоча доречніше буде сказати "довелося". Одного разу Євген став гостем моєї програми після того, як я абсолютно випадково відповів на його дзвінок.
– А ви знаєте, що Євген Кошовий – кращий друг Володимира Зеленського?
– Я вас благаю. Після 31 березня кожен другий буде кращим другом Зеленського… А взагалі, про Кошового я хочу сказати: розмовляти навчився – і слава богу! Його навіть можна назвати ерудитом, якщо б він сам знав значення цього слова", – навели уривок з пародії.

В коментарях користувачі бурхливо обговорюють даний відеоролик: "Я думав, що коли Женя оголошував співака і автора пісень, то знову вийде Гордон", - пожартували під відео. "Чому було аж 2 Гордона, але не було ні одного дуже важливого заяви, і жодної сенсаційної новини?)", - додали в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що артист студії "Квартал 95" Євген Кошовий звернувся до зірок українського шоу-бізнесу співачці Ользі Поляковій і співакові DZIDZIO із закликом підтримати передвиборчу ініціативу.

Нагадаємо, Кошовий влаштував Зеленському сцену ревнощів через Вакарчука.

Як повідомляв "Знай.ua", Олена Кравець з жіночим Кварталом збудили мережу пікантними фото.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також "Знай.ua" писав, що дружина Зеленського зізналася, що думає про президентство чоловіка.