Команда "Квартал 95" створила унікальну продукцію зі своїм логотипом. Бажаючих отримати дрібнички від Зеленського та компанії з'явилося дуже багато. Винятком не стала і колега по цеху Зеленського - Олена Кравець зі своєю сім'єю.

Олена Кравець з дочкою Марією

Актриса виклала у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram фото, на якому представлена продукція, а саме - шкарпетки, і повідомила україням, що вона прихопила дочки трохи з колекції Кварталу:
"Взяла тобі нашого «мерчу» трошки. Мерч - це сувенірна продукція, якщо що. Там ще кепки та футболки є. Придбати можна на наших концертах у вашому місті" - пише Олена.

Фолловери Олени в той же час відгукнулися в коментарях:
"Тепер Маша найстильніша", "Класні", "Житомирські?", "Хочу ці шкарпетки. вони є в продажу?", "Супер! Я теж такі хочу. Дуже", "Аааааааааа классс. а можна доставку новою поштою, у мене в місті не буде концерту, а я хочу,хочу. ".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Були і ті, хто зазначив, що на останніх концертх "Вечірнього 95 кварталу" подібних речей не було у продажу:
"Круто. Була на вашому концерті вчора в Харкові, чомусь не бачила такого, так би собі обов'язково кепочку взяла"

Відзначимо, що Олена Кравець дуже часто радує шанувальників кадрами не тільки з життя, але і зі знімального майданчику. Так нещодавно вона виклала дубль зі зйомок "Слуги народу", який показав, що немає межі досконалості і навіть такий досвідчений боєць, як Олена, може помилятися хоча б навіть в тексті.

Нагадаємо, що Кошовий і Гордон виступили на одній сцені: двоє лисих в Кварталі 95.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Квартал 95 відправив Порошенко "збільшувати найголовніше": хоче розмір, як у Зеленського.

Також, портал Знай.ua писав про Олену Кравець, яка з Жіночим кварталом збудили мережу пікантними фото: "брудні дівочі жарти".