Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз підірвала соцмережі гарячими фото з церемонії премії YUNA-2019. Звичайно ж, на цьому заході MARUV виступала зі своїми дівчатками з шоу-балету.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографії, на яких з'явилася в яскравому вбранні ядуче-салатового кольору. Більше того, для ще більшого ефекту, зірка одягла перуку-каре такого ж кольору. На знімках Анна стоїть по центру і тримає в руках статуетки, які отримала на премії, а поруч з нею з обох сторін стоять по двоє дівчата-танцівниці. Вони теж вбрані в сексуальні зелені костюми з панчохами і колготками в сіточку.

У підписі до фотографії MARUV розповіла, хто допомагав їй і її шоу-балету створювати ці образи. "Memories from @yunaawards. Style by @yana_chaplygina. Make up by @alisha_zablockaya", - написала Корсун. Варто зазначити, що артистка змінила кілька образів за час церемонії нагородження. На своїй сторінці у соцмережі Анна опублікувала ще кілька фото в зухвалому чорному вбранні в білий горошок. Але до цього вбрання вона одягла вже кокетливу фіолетову перуку.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хтось її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчат. Інші ж просто щиро вітають Анну Корсун з нагородами, які вона премії YUNA-2019.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.