Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з Дубая, куди літала відпочивати і знімати рекламу.

Так, на фото, яке з'явилося на сторінці Тодоренко, вона позує на тлі високих хмарочосів. Для прогулянки вулицями Дубая Регіна вибрала легкий і стильний лук. На ній простенькі джинси і біла блузка-сорочка, поверх якої телезірка накинула бежеву курточку. На ногах молодої матусі зручні білі кросівки, а на очах оригінальні сонцезахисні окуляри. Волосся артистки зібране і заплетене в недбалу косичку і перев'язане хусточкою.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко розповіла про свою подорож в Дубай і дала корисні рекомендації з приводу таких поїздок. "Не хочу бути нав'язливою, але поїздка в моє нове місто вдалася. Для тих, хто збирається найближчим часом летіти, вам знадобиться аррКА - #instaShop (тут можна замовити необхідні продукти, товари, органіку, яку вам доставлять з найближчого магазину протягом години, якщо лінь виїжджати або раптом закінчилися пелюшки і підгузки). Величезна подяка @visitdubai.ru за допомогу в організації подорожі", - написала Регіна.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Але найбільше в коментарях обговорюють, як сильно схудла Регіна після народження сина. Адже минуло лише три місяці.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.