Незважаючи на величезну завантаженість роботою (зйомки, концерти, виступи на різних заходах), Христина Орбакайте залишається люблячою мамою і часто проводити час зі своїми дітьми. Приміром, зараз у дочки співачки в школі канікули, і в згідно з цим вона вирішила взяти вихідний, провівши цілий день з Клавою.

Журналісти виявили в блозі артистки серію знімків, на яких вона позує з дочкою. Мама із дочкою дуріють, сміються і малюють, судячи з усього, вони прекрасно провели час.

"Весняні канікули! Шкодного всім настрою від нас з Клавою", - підписала Христина фото.

У свою чергу, передплатники під знімком відзначили, що дівчатка з роками все більше схожа на свою зоряну маму: "Папина дочка!", "Красотульки".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Цікаво, що дочка Примадонни вирішила більшу частину року жити в США, оскільки її затребуваність у Росії різко знизилася. Крістіна Орбакайте має будинок в Майамі і квартиру у Нью-Йорку. У Америці вона буває постійно проводить відпустку на узбережжі спільно із друзями і сім'єю і дає там концерти. Зараз у планах знаменитості остаточний переїзд з Росії, оскільки її чоловік Михайло Земцов більшу частину життя прожив у США і вже давно вмовляв дружину переїхати. Тому і прийняли важливе рішення щодо переїзду.

До речі, Орбакайте вже підшукала для молодшої шестирічної доньки Клавдії навчальний заклад Нью-Йорку. Клавдія - громадянка США.

Нагадаємо, Тодоренко вразила шанувальників неймовірним схудненням: як цукерочка.