Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, здивувала шанувальників відвертим фото. Відповідний знімок з ванної, де артистка прикрилася лише рушником, з'явився в Instagram.

Пікантний знімок підкорив шанувальників Лободи. На чуттєвому фото у співачки розпатлане волосся, а оголені груди вона прикриває лише банним рушником. При цьому Світлана відкрила рот і млосно дивиться в камеру.

Фолловери не змогли залишитися байдужими до такого фото і залишили безліч захоплених коментарів.

"Це відверте фото", "Ви ідеальні, але потрібно стати скромнішими", "Шикарна", "Красуня", "Порноактриса?", "Не можу зрозуміти, чому не голою?", "Гарне фото, Світла!", "Найсексуальніша дівчина Росії", "Не відвести очей", "Красуня", "Дуже гарне фото", "Образ ульотний, вогонь", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Сама Світлана Лобода ніяк не підписала чуттєвий знімок, лише залишила емодзі у вигляді сердечка.

Деякі фанати все ж відзначили, що голі фото в соціальних мережах співачки вже набридли і пора підкорювати талантом, а не відвертими знімками.

Раніше повідомлялося, що нещодавно знаменитість похвалилася новим шоу-туром по США і Канаді, однак по закінченню концертів повернулася в Росію для отримання нагороди на Міжнародній професійної музичної премії "Bravo". Так, артистка виставила чорно-білий кадр з салону автомобіля, позуючи в футуристичних окулярах і пальто з анімалістичним леопардовим принтом.

Нагадаємо, Лобода покинула США заради російської нагороди. Світлана Лобода повернулася до Росії з США і тут же отримала популярну нагороду.

Як повідомляв Знай. ua, безсоромна Лобода показала фото з душу, прикрилася тільки рушником. Спокуслива співачка Світлана Лобода показала фото в гарячому образі.

Знай. ua писав, що безсоромна Лобода вийшла на сцену без білизни. Скандальна зірка показала фото зі свого концерту в гарячому образі.