Популярна українська телеведуча Катя Осадча, дружина свого колеги Юрія Горбунова заінтригувала прихильників новим знімком. Цікава фотографія була зроблена перед початком шоу "Голос країни".

Осадча опублікувала нове фото на своїй сторінці в Instagram, передає "Clutch".

На знімку співачка позує разом зі своїм зірковим чоловіком, але зовсім не це зацікавило шанувальників. Фанати звернули увагу на животик Каті, який трохи випирав навіть під рюшами сукні. Багато хто вважає, що ці самі рюші повинні були замаскувати вагітність ведучої.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, що на знімку, який з'явився в записі зоряної телеведучої, вона постала на огляд публіки в легкій спортивній толстовці з принтом у вигляді цифри 38 на грудях. Ця кофта складається з трьох кольорів – чорного, білого і зеленого. Волосся Каті зібране в акуратну зачіску, на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. На цьому фото Осадча ніби робить селфі на новий телефон, який, власне, рекламує.

Катя Осадча
Катя Осадча

Раніше портал писав, що відома українська телеведуча Катя Осадча не перестає дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком.

Після канікул в Італії та Німеччині Катя Осадча повернулася додому і відразу вирушила в столичний "Жовтневий палац" на нові зйомки.

Катя Осадча
Катя Осадча

На культурній локації відбулася прем'єра вистави "Ladies Night. Kyiv Style". Вистава розповідає історію шести друзів, які залишилися без роботи і марно намагаються її знайти.

Світський захід українська знаменитість відвідала в чудовому вбранні. Катя Осадча в буквальному сенсі блищала перед камерами в комбінезоні смарагдового кольору. Не обійшлося без традиційного аксесуара – оригінального капелюха. Цього разу на голові Каті красувався головний убір від Marta Holod з пір'ям в тон наряду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.