Популярний український співак і суддя шоу "Голос країни" Діма Монатік рідко розповідає про особисте життя. Він ніколи не показував обличчя своїх синів, а про його дружину також відомо не дуже багато. Артист каже, що кохана з ним з самого початку його творчого шляху і нерідко висловлює свої почуття до обраниці в своєму профілі в Instagram, передає "Clutch".

В п'ятницю, 22 березня, у Палаці Україна відбулась масштабна церемонія нагородження найпрестижнішої музичної премії YUNA 2019. Безліч зірок української естради відвідали цей захід. MONATIK з дружиною також пройшлися по червоній доріжці. У цьому році співак став Кращим виконавцем. Після премії Дмитро опублікував на своїй сторінці в Instagram зворушливий пост з дружиною Іриною.

"Моя ❤️❤️❤️". підписав знімок артист

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальники засипали Монатіка милими коментарями:

«Як добре що все тут ідеально. І ноги від вух і стильний прикид!», «Дуже приємно дивитися на такі добрі фото», «Діма ви супер. Завжди так стильно одягатися», «Красень! Все супер», «Ідеальна пара».

Нагадаємо, що відомий український співак і танцюрист Дмитро Монатік вперше відверто розповів про свою сім'ю.

Як відомо, один з найбільш відомих музикантів українського шоу-бізнесу Монатік, не любить розповідати про особисте життя. Користувачам відомо, що у нього є кохана дружина Ірина і двоє дітей. Періодично Instagram Дмитра з'являються знімки його малят, але він ніколи не демонструє публіці їхні обличчя.

Монатік: фотосессія
Монатік: фотосессія

У програмі "Слава+" Монатік вперше розповів, як зустрів свою кохану. Як виявилося, подружжя родом з Луцька, але познайомилися в Києві. Дмитра і Іру "звела" спільна подруга, яка надалі стала хрещеною мамою їх сина.

Раніше Знай.uа повідомляв, Монатік зворушив мережу рідкісним кадром з творчими синами.

Також Знай.uа писав, Монатік зізнався у любові гарячої блондинці на "Голос країни".