В п'ятницю, 22 березня, у Палаці Спорту в Києві увосьме відбулася церемонія нагородження найпрестижнішої музичної премії YUNA 2019. Серед кращих представників індустрії виявилася і переможниця Національного відбору на Євробаченні 2019 MARUV. Співачка удостоїлася почесного звання - стала відкриттям року за версією музичної премії YUNA 2019.

Артиска здивувала всіх неординарним образом на церемонії - MARUV з'явилася в ефектній перуці бузкового кольору, передає "Clutch".

"Премія YUNA 2019. В моїх руках опинилося одразу 4 нагороди в категоріях: "Відкриття року", "Кращий дует", "Найкраща пісня на іноземній мові" і "Кращий електронний хіт". З нетерпінням чекаю виходу телеверсії церемонії 29 березня". написала в своєму Instagram MARUV

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У коментарях користувачі дали різну оцінку луку артистки:

"За що єдине можна сказати спасибі нацвідбору, так за те, що я для себе відкрив MARUV", "Мені дуже подобається Аня, люблю акустичні виступи. Подобається стиль, але луки на Юні – фігня рідкісна. Соррі, це виглядає дешево і безглуздо. Кислотно-зелений ансамбль, як на мене, був окей", "Королева цього вечора. На голову вище всіх – у прямому і переносному сенсі. Греммі вже чекає на тебе".

Нагадаємо, що популярна співачка MARUV, яка відмовилася виступати за Україну на "Євробаченні", не могла не запам'ятатися українцям своїми яскравими виступами і танцями. Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя".

Варто відзначити, що однією з традиційних фішок співачки стала взуття на величезних підборах. Підбори — це особливий фетиш співачки.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019
Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Для артиста, який активно рухається, танцює, підбори дуже важливі, тому до їх вибору я дуже серйозно ставлюся. Зі мною завжди тільки круте взуття, яка вже пройшло вогонь і воду", - зазначила MARUV.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча MARUV замість Євробачення поїхала підкорювати ще одну пострадянську країну.

Також Знай.uа писав, MARUV втекла з України в одних колготках: бомба, нескінченні ноги.